Ismerj meg minket!

Kedves Látogató!

Ez a weboldal azzal a céllal jött létre, hogy megmutassam neked néhány már elkészült magazinomat. Minden magazin más és más témákat tartalmaz, és mindegyikhez jelentkezhetsz te is, ha kedvet kaptál ahhoz, hogy írjál, recepteket, érdekességeket, történeteket töltsél fel. Hiszen vagyunk sokan, akik szívesen megosztjuk másokkal kedvenc ételeink receptjét, örömmel írunk kisállatokról, esetleg felhívjuk társaink figyelmét világunk problémáira, az állatok és a természet védelmének fontosságára. Egy magazinnal ugyanis kapcsolatokat lehet építeni, üzenetet lehet közvetíteni, és karriert lehet elérni.

 


Mint ahogy említettem, rendszerünknek több különböző témával foglalkozó magazinja is van, ezen az oldalon viszont nem mutatom be az összeset, de ha téged esetleg érdekel, ITT megtekintheted őket.

E magazin portálok létrehozásával célunk az volt, hogy ne csak tartalmas, de hasznos és könnyed kikapcsolódást is nyújtsunk Látogatóinknak és tagjainknak! Ennek elősegítése érdekében rendszeresen jelentkezünk érdekességekkel, szomorú és vidám írásokkal, receptekkel, információkkal, attól függően, hogy mi a témája az adott magazinnak. Az írások folyamatosan kerülnek fel az oldalakra, s mivel nem egyetlen ember írja és szerkeszti a cikkeket, ezért igazán színes és érdekes magazinokra lehet számítani.

                  

Milyen témákat foglal magában egy-egy magazin?   

Minden egyes magazin menüpontja úgy van összeállítva, hogy mindenki megtalálja a kedvére való témát. Éppen ezért, ha te cikkíróként csak egy-egy témáról írnál, ez megoldható. Magazinjaink nem egyszerű magazinok, bár az írások feltöltése roppant egyszerű. De itt nem csak olvasni és írni tudsz, hanem akár hirdethetsz is, s mindezt ingyenesen.

 

Magazinjaink két fő részből állnak:

1.  Magazin rész: Az egyes weboldalak erre épülnek, az apróhirdetős rész csupán extra "ajándék" a választott magazinhoz. Az online magazint lapozgatva sok-sok érdekességről olvashatsz, és írhatsz, hiszen akár Te is lehetsz az egyik mesélőnk. Magazinunkba bárki tölthet fel saját írást, cikket egy gyors regisztráció után. 

2. ApróHirdető rész: Ez a modul az adott magazin közössége számára készült, hogy egyszerűen, gyorsan fel lehessen adni hirdetést, anélkül, hogy el kellene látogatni másik oldalra. Minden feladott ingyenes és kiemelt apróhirdetés az összes felhasználó oldalán is megjelenik. Elég egyszer, a saját oldaladon feladni az apróhirdetést, a többi portálra is felkerül, így sokkal több emberhez jutsz el, mint ahogy azt el tudod képzelni. Böngészhetsz állás, autó, ingatlan és más hirdetések között.

 

Miért éri meg csatlakozni?

Rendszerünk összes magazinjának egyik nagy lehetősége, hogy termékeidet, szolgáltatásaidat egyetlen hirdetés feladásával többezres tömegnek is meg tudod mutatni. Hirdetésed ugyanis nem csak egyetlen – általad választott magazin – oldalán jelenik meg, hanem a többi PartnerMagazin hirdetései között is. Egyetlen INGYENES regisztrációval máris feladhatod ingyenes hirdetésedet, de ki is emelheted azt. Látogass el bármely magazinunkra, és kezdd nálunk a termékeid reklámozását, új munkahelyed megtalálását, vagy otthonod értékesítését.
 
Reklámhelyeket is bérelhetsz. Ha olvasod az írásainkat, akkor láthatod, hogy egy-egy cikk között vannak üres részek. Az ott a TE reklámhelyed lehet, hogy minél több új ügyfélhez juthass el. Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy egy szép magazinban mutathasd be vállalkozásod, termékeidet, vagy szolgáltatásaidat, így lehetőséged nyílik arra, hogy még nagyobb közösség ismerje meg, amit képviselsz. Ha szeretnéd megmutatni termékeidet, cégedet a nagyvilágnak, akkor nálunk megteheted.

S persze a lényeg: a magazin. Ha szeretsz blogolni, vagy recepteket megosztani, akkor eljött a Te időd.

Ráadásként pedig egy jó társaság tagja leszel, akiktől minden segítséget megkapsz, hogy egy csodálatos magazin birtokosa legyél.

Ismerd hát meg az én – már elkészült – magazinjaimat. Az oldalak folyamatosan kerülnek fel, ahogy lehetőség nyílik a csatlakozásra.

Köszönöm szépen, hogy velünk tartasz!

Baráti üdvözlettel:
Léner Szilvia Mária