Budapest 13. Színes Világa

Budapest 13. kerületének Színes Világa magazinja egy különleges online újság, több szempontból is. Ez volt az első magazin, amivel kezdtünk, néhány éve emiatt a magazin miatt lettem a közösség tagja, ezért érthetően nagyon fontos nekem. Emlékszem az első lépésekre, amik nem voltak mindig egyszerűek, sok hibát követtem el, de szerencsére ezekből rengeteget tanultam, és így ez előrevitt, úgy érzem. A magazin másik különlegessége az, hogy nemcsak érdekes témákról lehet írni rá, hanem ide feltölthetünk a választott városunkról látnivalókat is, szolgáltatókat, esetleg programokat. Így a látogató az olvasgatás mellett megismeri városunk érdekességeit, nevezetességeit is. Mert igen, minden egyes magazin Magyarország egyik gyönyörű városának "képviselője".

Ha ellátogatsz az én városi oldalamra, akkor megtudhatod, hogy:

  • Milyen csodás Budapest 13. kerülete, amit Angyalföldnek is szoktak hívni.
  • Megismerheted a főváros egyik legszebb Rózsakertjét.
  • Láthatsz olyan filmes helyszíneket, amik olyanok, mintha egy másik galaxisban lennének.
  • Fotós pályázatokat, győzteseket ismerhetsz meg.
  • Elmesélem neked a Summerhill iskola történetét.
  • Dolgozó hercegnőkről is olvashatsz.
  • De szó lesz még kedvenc sztárokról, könyvekről, cuki kisállatokról, finom ételek és sütemények receptjeit is megtalálod az oldalon, vannak fent történetek, elutazunk távoli országokba, és megismerjük a nagyvilág történéseit.

Csatlakozz olvasóként, vagy cikkíróként ehhez a nagyon különleges magazinhoz.

Hogyan tudsz szert tenni egy saját magazinra? Mutatom lépésenként!

1. lépés: Kattints IDE! Itt tudsz regisztrálni egy új magazint.

2. lépés: Töltsd ki a kért adatokat: név, jelszó, email cím. Domain névhez válaszd ki a Neked tetszőt. Például erika (így, kisbetűvel írd, ne használj ékezeteket, például Ágota esetén ezt írd be: agota). Ha saját várost szeretnél, akkor írd be a városodat, Budapest esetén a város mellé a kerületet, így például: budapest13 (Fontos! Ha foglalt az adott város, akkor te már nem tudod lefoglalni azt, ez esetben írj be másikat, nem baj, ha nem ott élsz.)

3. lépés: Pipáld ki a két négyzetet!

4. lépés: Nyomj rá az Igénylés gombra!

5. lépés: Kapsz majd egy levelet, ahol meg kell erősítened az Igénylést. Nézd meg a Spam, Promóciók mappákat is, mert sokszor oda érkeznek a levelek, főként gmail-es postafiók esetén.

6. lépés: Várd meg, míg aktiválják a magazinodat. 

7. lépés: Amint aktiválták a magazinodat, be tudsz jelentkezni, és máris töltheted fel az írásaidat.

8. lépés. A webirodádban a Kérdések-Válaszok (sötétszürke háttér, jobb oldalon) menüpont alatt megtalálod a segítséget a szerkesztéshez. 

A Budapest 13. Színes Világa magazint pedig ITT nézheted meg.